Contact : +40269432941

Programul de pregătire ”VARA … se muncește”

PROGRAMUL DE PREGĂTIRE

”VARA … SE MUNCEȘTE”

CLUBUL SPORTIV ȘCOLAR SIBIU a semnat un acord de parteneriat cu SANDULACHE BASCHET ACADEMIA prin care un număr de 16 sportive ale clubului nostru cu vârstele între 12 – 14 ani se vor pregăti în această vară a anului 2023, timp de 2 luni cu 3 antrenamente pe zi, in cadrul Programului de pregătire ”VARA … se muncește”, după un sezon dificil care ne-a adus o medalie de bronz la Campionatul Național U12 de la Costinești.

Ne bucură și dorim să felicităm sportivele noastre care au ales ca în această vară să lucreze mai mult în mod organizat, mai ales că prin participarea lor se demonstrează că își doresc să muncească pe acest drum al performanței, anevoios, dar dificil.
Nu uităm și le mulțumim părinților care le sunt alături, acceptând ca în această perioadă să nu meargă în vacanță la mare pentru 2-3 săptămâni, fiind alături de copiii lor, susținându-i la fiecare pas până în prezent, dar și începând de mâine.

Programul de pregătire pe care l-am ales pentru sportivele noastre, este orientat către sportive, dar nu numai din punct de vedere al numărului de antrenamente sau volum de muncă, ci și din punct de vedere material, acestea având asigurat tot echipamentul necesar pentru perioada pregătirii, deoarece clubul nostru consideră că performanța se obține doar daca și oferi condițiile necesare pregătirii.

Am discutat cu domnul Sandulache și am stabilit ca în cadrul programului de pregătire să ne concentrăm pe exerciții care vor fi ”extrase” din jocul de baschet, continuând să consolidăm experiența și inteligența de joc a sportivelor noastre, dar și sporirea bagajul de cunoștințe al antrenorilor clubului sau a celor pe care i-am invitat pe durata acestui program.

Rămânem un club care continuă să investească în educația sportivelor noastre, așa că în unele zile de sâmbătă am ales să organizăm discuții cu acestea despre baschet din punct de vedere al tacticii de joc, atât atac, cât și apărare.

Lucian Petru NEGRU
Director CSS Sibiu

Comments are closed.
Website-ul nostru este în construcție.
This is default text for notification bar